Onze voordelen

Het team

Werken bij Voton betekent dat je écht onderdeel wordt van een team. En dat is maar goed ook, want wij willen dat je je thuis voelt bij ons. Er heerst bij ons een open cultuur waarin het belangrijk is dat je zegt wat je denkt en kansen grijpt als ze voorbij komen. Daar helpen we jou natuurlijk ook graag bij.
Je kunt prima doorontwikkelen binnen het team, geen vraag is te gek.
Veiligheid is een belangrijke bouwsteen in onze organisatie, zowel op kantoor als in de fabriek. We werken veilig of we werken niet. Samen maken we mooie producten!

Onderdeel van TBI

Werken bij Voton brengt een aantal extra leuke voordelen met zich mee want wij zijn onderdeel van TBI. Dit betekent dat je kunt profiteren van voordelen als het TBI Studiefonds en TBI acdmy.
Ook is er, waar van toepassing, ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Eigen initiatief en innovatie wordt toegejuicht. Dubbel zo veel voordelen dus!

Onze programma's

TROTS OP VEILIG FABRICEREN

Trots op Veilig Fabriceren, dat is ons veiligheidsfilosofie. Wij geloven erin dat veilig werken op kantoor en in de plalenhal; altijd moet én kan. Deze filosofie is onze manier van werken en is dan ook onderdeel van onze identiteit. 

VITAAL VOORUIT

Wij zien onze medewerkers als ons grootste kapitaal en vinden het borgen van de veiligheid en gezondheid erg belangrijk. Daarom bieden wij onze mensen hulp en handvatten om duurzaam inzetbaar te blijven. Wij bieden  diverse sportactiviteiten aan, zoals wekelijkse hardlooptrainingen en diverse sportclinics. Ook nemen wij deel aan diverse hardloop events en voetbaltoernooien. 

Meer weten over onze vacatures of werken bij ons? Hier kan onze HR adviseur Dilek bij helpen! Neem contact met haar op via Whatsapp

Lees de verhalen van onze collega's!