Piet Gerrits - Heftruckchauffeur

'Hier weet ik wat ik kan verwachten en waar ik aan toe ben.'

Voor ik bij Voton kwam werken had ik een eigen autosloperij, dat heb ik eigenlijk mijn hele leven gedaan maar het werd tijd voor wat anders. Inmiddels werk ik alweer zo’n 3 jaar bij Voton als heftruck chauffeur en dat bevalt me goed. De zekerheid vind ik fijn bij Voton. Hier weet ik wat ik kan verwachten en waar ik aan toe ben. 

Ik ben werkzaam als heftruckchauffeur, dit komt er in het kort op neer dat alles wat niet gedragen kan worden door mij getransporteerd wordt met de heftruck.  Bijvoorbeeld de lorries waar de palen op naar buiten worden gereden weer terug naar binnen rijden of alle ijzervracht op de juiste plaats zetten. Daarvoor communiceer ik ook veel met leveranciers.

Iedere dag is weer wat nieuws, het is hier nooit hetzelfde, dat maakt het werken bij Voton zo leuk. De ene dag ben ik ben ik alleen maar bezig met de heftruck en de andere dag ben ik weer heel veel binnen aan het helpen. Deze afwisseling is erg fijn, zo blijft het werk interessant.

De samenwerking met collega’s is goed, ik kan het prima vinden met de mensen hier. Ondanks dat er af en toe een taalbarrière is begrijpen we elkaar toch goed.

Als je van hard werken houdt, zoals ik, is dit de perfecte plek voor je!

Kom ook bij ons werken!

Stuur verhaal door