Noa Strijkert - productiemedewerker

Ik ben begonnen bij Voton toen ik 16 jaar was. Iedere vakantie kom ik langs om te werken. Zo verdien ik in mijn vakanties mooi wat bij. Inmiddels zijn we 3,5 jaar verder en doe ik het nog steeds met veel plezier.

Ik help mee in de productie wanneer een extra paar handen nodig is. Verder word ik ingezet als er ergens een klusje nodig is waar normaal geen of weinig tijd voor is. Op deze manier hebben ze een hele hoop extra hulp aan me als ik er ben.

'Ik werk met hele fijne collega’s waar ik altijd bij terecht kan. Als ik een vraag heb kan ik altijd naar een collega stappen en ik word geholpen. En dit is wederzijds ook zo. Het is een hecht team waar je heel fijn mee kan werken.'
Noa Strijkert, productiemedewerker

Wat het werken bij Voton zo leuk maakt is dat iedereen hier met hetzelfde doel is en dat is samen productie maken. Dat geeft een erg fijne werksfeer en dat heb je niet zo snel op andere werkplekken waar meer mensen werken van mijn leeftijd. Het is serieus werk met een grote uitdaging, er wordt verantwoordelijkheid van mij verwacht en dat vind ik erg fijn.

Ik werk met hele fijne collega’s waar ik altijd bij terecht kan. Als ik een vraag heb kan ik altijd naar een collega stappen en ik word geholpen. En dit is wederzijds ook zo. Het is een hecht team waar je heel fijn mee kan werken. Je merkt dat je echt wat toevoegt binnen het bedrijf en niet alleen aan de zijlijn staat.

Als er een nieuwe collega bij komt staan ze wel eens te kijken; ‘Huh? Een vrouw?’. Ik ben de enige vrouw die in de palenhal werkt. Maar als ze mee eenmaal kennen behandelen ze mij net zoals de rest. Ik ben ook niet bang voor die kerels, dat scheelt al de helft.

Kom ook bij ons werken!

Stuur verhaal door