Hans Verhoeven - Constructeur

Sinds 2013 ben ik werkzaam als betonconstructeur voor Voton. Hier draag ik zorg voor het maken van de constructieve berekeningen van alle prefab betonpalen. Dat doe ik met veel plezier. 

Wat mij direct opviel is dat iedereen weet wat er van hem verwacht wordt. De uitspraak "afspraak is afspraak" is zeker op ons van toepassing.  Ook de collegialiteit bij de afdeling is groot, we zijn graag bereid elkaar te helpen. Naast de dagelijkse werkzaamheden is er ook tijd om slimmigheden te ontwikkelen voor de toekomst, waarbij er nog economischer ontworpen kan worden. Dit vergroot onze kansen in de markt. 

'Hieruit blijkt de grote betrokkenheid van de mensen en de liefde die ze voor hun werk hebben.'
Hans Verhoeven, constructeur

De samenwerking tussen kantoor en de fabriek is goed. In gevallen waar erg veel wapening in de palen zit, is overleg met de fabriek essentieel.Dan ga ik naar onze productieleider Edward en overleggen we met teamleider Huub hoe we tot de beste oplossing kunnen komen. Soms krijg ik na een paar uur al een telefoontje en een foto hoe ze het ontwerp, op ware grootte, voor elkaar hebben gekregen. Hieruit blijkt de grote betrokkenheid van de mensen en de liefde die ze voor hun werk hebben.

Kom ook bij ons werken!

Stuur verhaal door