Nieuws

28 sep 2021

Toepassing van de voorgespannen prefab betonpaal bij de A16 Rotterdam

Voton levert betonpalen in allerlei soorten en maten. We lichten iedere maand een andere paalsoort uit. We starten met de 'standaard' prefab betonpaal. Hans Verhoeven, constructeur bij Voton, schrijft over de toepassing van de prefab paal bij de A16 Rotterdam.

2 sep 2021

Voton heeft nu ook social media

Yes, als Voton hebben we nu ook onze eigen social media pagina's! Volg ons op LinkedIn, Facebook en/of Instagram en blijf op de hoogte van alle ins en outs over de productie van onze voorgespannen prefab betonpalen.

25 aug 2021

Voton behaalt CSC-certificaat niveau Goud

Voton heeft het Concrete Sustainability Council (CSC) certificaat, niveau goud behaald! Hiermee tonen we aan dat onze prefab palen en het toegepaste beton op een duurzame manier worden geproduceerd. 25 augustus mochten we het certificaat in ontvangst nemen.

18 sep 2020

Een mooie duurzame ontwikkeling in onze fabriek!

Een mooie duurzame ontwikkeling in onze fabriek! Over een aantal weken beschikt Voton over een elektrische trekker die de palen op een lorrie de fabriek uittrekt.

20 jul 2020

Zomersluiting Voton

Voton wenst iedereen een fijne zomervakantie!

1 jul 2020

Feest! Lancering van de Voton website

Het is zover, de nieuwe website van Voton is officieel gelanceerd! Uiteraard hebben we dit moment niet zomaar voorbij laten gaan en hebben hier bij stil gestaan met alle Voton collega's. Op een corona proof manier, dat wel - en onder het genot van een broodje bal van de enige echte Ballen Harry.

23 jun 2020

Betonhuis - artikel koppelpaal

Begin deze maand is de Bouw en Aanbesteding uitgekomen met daarin een spread van Betonhuis. Hierin heeft Voorbij Funderingstechniek een kort artikel geschreven over de voordelen en het gebruik van de koppelpaal van Voton.

24 mrt 2020

Blijf bouwen! Dat is ons motto in deze onzekere tijd

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Zonder hen kunnen we niet fabriceren. Daarom volgen wij de maatregelen vanuit het RIVM en wordt er zover het kan thuis gewerkt. Maar onze fabriek gaat door, en deze kanjers willen we op deze manier extra in het zonnetje zetten.

18 mrt 2020

Veiligheid staat voorop

Vandaag, op 18 maart 2020, zou de landelijke Veiligheidsdag plaatsvinden. Vanwege de huidige ontwikkelingen rondom het Coronavirus hebben wij besloten deze dag te annuleren. De veiligheid en gezondheid van onze mensen staat centraal en wij vinden het belangrijk deze te waarborgen.

5 dec 2019

Artikel special Betonhuis: Gebruik prefab koppelpalen

Vandaag staan wij in een special van Betonhuis die gaat over prefab beton. Voor project Y-Towers in Amsterdam hebben wij Voton prefab koppelpalen ingezet.