Nieuws

13 dec 2021

Fijne feestdagen en een succesvol 2022

Het jaar 2021 is voorbij (en Voton)! Voton wenst iedereen fijne kerstdagen & een gelukkig én vooral gezond nieuwjaar. Vanaf 10 januari 2022 staan wij weer voor je klaar! Bekijk het jaar van Voorbij en Voton in onze jaarfilm.

17 nov 2021

Voton koppelpalen voor Y towers

'Gekoppeld draagvermogen' In 2023 wordt volgens planning de bouw opgeleverd van Y Towers, stadswijk Overhoeks in Amsterdam Noord. Het bouwproject bestaat uit 2 hoogbouwtorens die verbonden zijn door een laagbouw van 4 lagen met daktuin. Beide torens zijn 110 m hoog. De 1e toren zal plaats bieden aan 579 hotelkamers, terwijl de 2e toren plaats biedt aan 294 woonappartementen. Voorbij Funderingstechniek mocht de funderingstechnieken aanbrengen, waaronder Voton heipalen en koppelpalen.

1 nov 2021

NEN 1090, ISO en VCA-audits behaald

In de periode van 29 september tot en met 27 oktober, verspreid over 11 dagen, heeft KIWA het managementsysteem van Voorbij Funderingstechniek en Voton getoetst. Auditors Kees van Tilburg en Nico Plakman beoordeelde o.a. de beheersing van onze processen, projecten en bijbehorende risico’s. Het was een gecombineerde audit met de focus op kwaliteit (ISO 9001), veiligheid (ISO 45001 en VCA**) en milieu (ISO 14001). We zijn trots dat er geen kritische tekortkomingen zijn geconstateerd.

28 okt 2021

Energiepalen nieuwe kantoorpand Verhoef Beheer

Voton levert betonpalen in allerlei soorten en maten. We lichten iedereen maand een andere paalsoort uit. Deze maand besteden we aandacht aan de energiepaal. Ad Verhoef van Verhoef Funderingstechnieken schrijft over de toepassing van de Voton energiepaal bij hun nieuwe kantoorpand.

28 sep 2021

Toepassing van de voorgespannen prefab heipaal bij de A16 Rotterdam

Voton levert betonpalen in allerlei soorten en maten. We lichten iedere maand een andere paalsoort uit. We starten met de 'standaard' prefab betonpaal. Hans Verhoeven, constructeur bij Voton, schrijft over de toepassing van de prefab paal bij de A16 Rotterdam.

2 sep 2021

Voton heeft nu ook social media

Yes, als Voton hebben we nu ook onze eigen social media pagina's! Volg ons op LinkedIn, Facebook en/of Instagram en blijf op de hoogte van alle ins en outs over de productie van onze voorgespannen prefab betonpalen.

25 aug 2021

Voton behaalt CSC-certificaat niveau Goud

Voton heeft het Concrete Sustainability Council (CSC) certificaat, niveau goud behaald! Hiermee tonen we aan dat onze prefab palen en het toegepaste beton op een duurzame manier worden geproduceerd. 25 augustus mochten we het certificaat in ontvangst nemen.

18 sep 2020

Een mooie duurzame ontwikkeling in onze fabriek!

Een mooie duurzame ontwikkeling in onze fabriek! Over een aantal weken beschikt Voton over een elektrische trekker die de palen op een lorrie de fabriek uittrekt.

20 jul 2020

Zomersluiting Voton

Voton wenst iedereen een fijne zomervakantie!

1 jul 2020

Feest! Lancering van de Voton website

Het is zover, de nieuwe website van Voton is officieel gelanceerd! Uiteraard hebben we dit moment niet zomaar voorbij laten gaan en hebben hier bij stil gestaan met alle Voton collega's. Op een corona proof manier, dat wel - en onder het genot van een broodje bal van de enige echte Ballen Harry.